Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Foto's expositie Antonius Ziekenhuis Sneek

In het 4e kwartaal van 2018 heb ik mijn eerste foto-expositie gehad in het Antonius Ziekenhuis in Sneek op de afdeling Neurologie.

Van 12 februari 2022 t/m 6 mei 2022 is onderstaande foto-expositie te zien geweest op de galerij van de 1e etage van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. 'Zo gewoon en toch zo bijzonder'; met die insteek probeer ik de wereld om mij heen vast te leggen door middel van fotografie.

De expositie bestond uit 18 foto’s die gemaakt zijn in de natuur en er is een selectie van de stad Sneek. De foto’s zijn gedrukt op verschillende materialen, zoals aluminium dibond, plexiglas en berkenhout.

Heeft u interesse in één van onderstaande foto's, dan kunt u contact met mij opnemen en een foto kopen. Alle foto's zijn voorzien van een ophangprofiel aan de achterzijde en zijn dus 'hangklaar'.

Deze collectie is mede tot stand gekomen door de medewerking van:

- Hoofdsponsor: Finx Accountants & Belastingadviseurs B.V.

- Sponsor: WestM Groep B.V.

Klik op de foto voor de hele afbeelding en klik op de i rechtsboven in de hoek voor meer informatie over het gebruikte materiaal, de afmetingen en de prijs van de foto.


Foto's expositie

Waddenzee met boei
Schelp Waddenzee
10 Friese merries
Zwaan
Damhert in bronsttijd
Herten Katlijk
Waterpoort Sneek (blauwe uurtje)
Waterpoort Sneek zonsondergang
Bos Bakkeveen (1)
Bos Bakkeveen (2)
Schip Harlingen in maneschijn
Waddenzee in maneschijn
Kalfje Schotse Hooglander, 4 dagen oud
Bos Oranjewoud
Lampionplant
Palendorp Petten
Roze tulp
Rode tulp
Gele tulp

Voorwaarden:

De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Heeft u belangstelling voor één van deze foto's, dan kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u het contactformulier op deze site invullen onder vermelding van het fotonummer en -naam van uw keuze.

E-mailen
Bellen