Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Wildlands

Samen een dagje fotograferen in de leukste dierentuin van Nederland! Ga jij ook met mij mee? Leuk! Dan maken we er een gezellige dag van met elkaar. Let op: er kunnen maximaal drie deelnemers mee, dus geef je snel op. 

Datum : zondag 1 oktober 2023

Kosten : € 49,00 per persoon

Inclusief : entree Wildlands, vervoer in comfortabele auto Scharnegoutum - Emmen v.v. (kortste route), parkeerkosten

Exclusief : eten en drinken (eigen etenswaren mogen worden meegenomen)

Openingstijden Wildlands : 10:00–17:00 uur

Vertrektijd : 09:00 uur vanuit Scharnegoutum

Uiterlijke opgave : zondag 10 september 2023

Minimaal aantal deelnemers: 3

Opmerkingen en voorwaarden:
Ervaring met fotografie is niet noodzakelijk. De nadruk ligt op het hebben van een leuke dag met elkaar. Natuurlijk zal ik wel tips met je delen en als je wilt kan ik je helpen met de instellingen op je camera.

Heb je geen camera tot je beschikking? Dan kun je bij mij een Panasonic systeemcamera met 14-140 mm. lens (effectief 28-280 mm.) en voldoende batterijen voor gebruik van de hele dag huren à € 20,00. Het gebruik geldt voor 1 oktober 2023. Je dient zelf een SD-kaartje mee te nemen voor de opslag van de foto’s.

Als je je opgeeft voor een excursie kan het handig zijn om een tijdelijke appgroep aan te maken om de details met elkaar af te stemmen. Als je geen toestemming geeft om je telefoonnummer te delen in een groep, dan kun je dit bij jouw opgave aangeven.

Als je belangstelling hebt voor deze excursie, dan kun je hiervoor het contactformulier op mijn website gebruiken. Je mag me natuurlijk ook bellen, appen of een mailtje sturen. Heb je aanvullende vragen, neem dan ook even contact op.

De genoemde excursie gaat niet door bij heel slecht weer en/of regen, indien ik ziek ben of bij andere onvoorziene omstandigheden.

Na opgave stuur ik je een betaalverzoek. Hierna kun je niet meer geheel kosteloos annuleren en kan ik maximaal € 25,00 restitueren. Er mag wel iemand anders in jouw plaats mee.

Als de excursie door overmacht door mij wordt geannuleerd, dan wordt het gehele excursiebedrag gerestitueerd.

Bij minder dan 3 deelnemers behoud ik mij het recht voor om deze excursie te annuleren. 

 

E-mailen
Bellen