Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Gastenboek

20 berichten op 2 pagina's
Gemma Miedema
21-09-21 21:28:48
Wat hebben we dit weekend weer een leuke fotoshoot gehad! Je nam alle tijd voor ons en ging op een hele fijne manier met onze dochter Elin om. Ze vond het geweldig dat ze zelf ook een paar foto's met jouw mooie camera mocht maken!

Tot onze grote verrassing kregen we een paar uren na de shoot al een aantal prachtige foto's toegestuurd en twee dagen later volgde de rest. We zijn zo blij met het resultaat! Zo mooi.. Zo puur..

Nogmaals heel erg bedankt!
Samantha Hettinga
20-09-21 09:12:25
Gisterochtend hebben wij een hele fijne fotoshoot gehad.
Ons gezin bestaat uit 3 jonge kinderen die niet zo lang hun concentratie vast kunnen houden, maar door Fiona haar geduld en professionaliteit, hebben we ontzettende mooie foto's gekregen.
Heel erg bedankt, Fiona! Je hebt ons goed vastgelegd op de spontane momenten. Deze foto's geven goed de karakters weer van onze dochters en de speelsheid geeft een natuurlijk beeld van ons gezin weer.
We bevelen jou van harte aan!
Erik Piek
07-06-21 20:31:21
Licht Natuurlijk
In het verleden me zelf het fotograferen aangeleerd, maar miste de basis van fotografie. Tijd om een workshop bij Fiona te gaan doen.
Alle onderdelen van de workshop werden goed en duidelijk uitgelegd met voorbeelden of afbeeldingen er bij. Zodat je een beeld krijgt waar het over gaat. De workshop word gedaan met eigen camera, met als resultaat dat je je eigen camera beter gaat kennen. En het geleerde direct in praktijk te brengen. Dit word in een ontspannen sfeer gedaan met een vleugje humor.
Ik raad deze workshop voor zowel beginners als gevorderde.
Margriet Margriet IJntema
26-05-21 11:28:40
Privéles "Licht Natuurlijk!" in april 2021:
De lessen heb ik als zeer plezierig en ontspannen ervaren. Geduldig en met enige humor geeft ze duidelijke uitleg over je eigen camera en het opslaan/bewerken van de foto's. Zelfs na de lessen is ze nog bereikbaar voor evt vragen. Echt een aanrader voor de beginnende en gevorderde fotograaf.
fam Bergsma
17-03-21 19:06:15
Fiona heeft foto's gemaakt van onze kinderen van 13 en 15 plus nog twee neefjes van 1,5 en 7 jaar. Lastige leeftijden dus voor foto's. Fiona heeft super mooie foto's gemaakt waar iedereen mooi opstond ondanks dat de jongste zowiezo niet erg mee wilde werken. Ze heeft alles uit de kast gehaald met een mooi resultaat! Beppe is hartstikke blij met de foto van de kleinkinderen. De foto's zijn in december gemaakt dus mijn review is wat laat maar wel gemeend. Nogmaals bedankt Fiona!
Gemma Miedema
15-12-20 09:44:58
In november werd onze dochter Elin 1 jaar! Deze bijzondere mijlpaal vonden wij een goede reden voor een fotoshoot. Elin is een eigenwijs meisje en laat zich niet makkelijk regisseren. Gelukkig nam jij er alle tijd voor en heb je er een hele leuke shoot van gemaakt. We kregen de foto's al snel toegestuurd en zijn erg blij met het resultaat!

Complimenten voor de rust, het geduld, de creativiteit en de professionaliteit!
Mariska van Die
17-08-20 20:21:39
Wat heb je prachtige foto's gemaakt van de familie t.b.v. mijn moeder haar 65ste verjaardag!
Mooi dat je op lokatie in Zeegse wilde komen! Prettig hoe het contact verlopen is!
groet Mariska
Marten Bakker
06-01-20 15:54:22
Op 23-12-19 deelgenomen aan de workshop "juns". Een leerzame avond met veel tips en tricks mbt avondfotografie. Via de Waterpoort, Kolk, Theater Sneek, Martinikerk en binnenstad Sneek konden we naar hartelust fotograferen. Fiona gaf veel aandacht aan ieder van ons en wist mooie plekjes te benadrukken voor mooie composities! Het was zeer de moeite waard en na afloop even bijgekletst in de Walrus. Gezellig en ...bedankt!
Dinie Van der Wal- Broersma
13-12-19 20:33:31
Wat heb je mooie foto's gemaakt van ons gezin, Fiona! We hebben veel plezier gehad en jij heb dat prachtig vastgelegd. We hebben heel veel positieve reacties gehad! Je hebt het talent om iedereen zichzelf te laten zijn en dat vast te leggen. Zo krijg je de mooiste foto's! Dank!!
Sybe en Fetsje Zeilstra
02-10-19 15:44:15
Fiona,
Heel hartelijk dank voor de prachtige foto reportage van ons gezin.
We zijn er zeer content mee.
Tige,tige tank !!!
Fam.Zeilstra.
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen