Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Verkoop

Een unieke blikvanger in uw woonkamer...? Kan uw wachtkamer of bedrijfsruimte wel eens een opfrisser gebruiken? Wellicht heb ik precies de wanddecoratie u zoekt. Alle foto's die op deze website staan, zijn door mijzelf gemaakt. Mijn foto's op het gebied van steden, natuur en landschap kunt u bij mij kopen, naar wens uitgevoerd qua materiaal en formaat (binnen de technische mogelijkheden). De materialen waaruit u kunt kiezen zijn: aluminium, aluminium dibond, plexiglas, canvas of hout. U kunt ook kiezen voor een foto-afdruk en zorgt zelf of in overleg met mij voor de omlijsting. Of wilt u alleen de HR foto ontvangen via We Transfer? Ook dat is mogelijk. De prijs voor alleen de foto via We Transfer bedraagt € 25,00 inclusief BTW voor particulier gebruik. Voor bedrijven en/of commercieel gebruik zijn de prijzen van foto's op aanvraag.


Mogelijke uitvoeringen:

Aluminium: een aluminium plaat waarop de foto wordt afgedrukt, heeft een moderne, strakke en industriële look. De witte onderdelen van de foto krijgen de geborstelde aluminium look.

Aluminium dibond: een aluminium plaat met witte toplaag waarop de foto wordt afgedrukt, heeft een moderne, strakke en industriële look.

Plexiglas: haarscherpe afdruk waarbij de glans van het glas zorgt voor een heldere en strakke look.

Canvas: lichtgewicht doek met enigszins ruwe structuur, die uw foto tot leven lijkt te brengen.

Hout: zorgt voor een warme en karakteristieke uitstraling, diverse houtsoorten mogelijk.

Behang of folie behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Mocht u interesse hebben, maar zit de foto die u zoekt er nét niet bij, dan kunt u altijd contact met mij opnemen en kunt u uw wensen aan mij kenbaar maken. Ik ga dan in mijn foto-archief op zoek naar het 'perfecte plaatje' voor u...


Voor een vrijblijvende prijsopgave, kunt u contact met mij opnemen.

 

 

 

 

 

Klik hier voor mijn natuur- en landschapsfoto's

Klik hier voor mijn straat- en stadsfoto's

Klik hier voor mijn foto's van Scharnegoutum

  

Ook staan er veel foto's op mijn persoonlijke Facebook website. Om een uitgebreide impressie te krijgen van mijn foto's, verwijs ik u naar...


En natuurlijk kunt u mij ook volgen op Instagram: fionavannetten

E-mailen
Bellen