Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Prijzen

De prijzen voor mijn foto's op de gewenste ondergrond zijn op aanvraag. Elke foto kan worden afgedrukt op aluminium, aluminium dibond, plexiglas, canvas en diverse soorten hout *). De foto's worden meteen op de ondergrond geprint (bij plexiglas achter het glas) en zijn hierdoor direct klaar om op te hangen! De foto's worden voorzien van een ophangprofiel. Maar uiteraard is het ook mogelijk om 'gewoon' een fotoprint te ontvangen in de gewenste afmetingen.  

In het contactformulier kunt u aangeven welke foto u wilt bestellen en indien u eerst een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. Graag vermelden: artikelnummer van de foto, het gewenste formaat en de gewenste uitvoering: aluminium, aluminium dibond, plexiglas, canvas of hout*) en het afleveradres.

Wilt u alleen een foto bestellen en zelf bepalen hoe, waar en wanneer u deze af wilt laten drukken, dan kan dat ook. Dan stuur ik de foto digitaal in hoge resolutie en in het gewenste formaat naar u toe via We Transfer. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per foto. Wilt u de foto liever op een andere wijze ontvangen, dan kan dat altijd in overleg. De hierboven genoemde kosten voor het digitaal aanleveren van een foto in hoge resolutie geldt voor eigen gebruik / privé gebruik. De kosten voor het gebruik van één of meerdere foto's voor commerciële doeleinden is op aanvraag.

 

*) Foto op hout

Het is onder andere mogelijk mijn foto's op hout te bestellen. De prijzen hiervan heb ik niet opgenomen in bovenstaand overzicht en zijn op aanvraag te verkrijgen. Er zijn namelijk veel soorten hout, elk met hun eigen specifieke kenmerken, uitstraling en prijsklasse. Hieronder een overzicht van de verschillende houtsoorten.

Vurenhout: Populaire houtsoort, waarbij de houtstructuur duidelijk zichtbaar is. Grof en robuust geschaafde planken met nerven en noesten. De planken zijn 95 mm. breed. De witte kleuren van een foto worden niet geprint, waardoor het hout in de lichte delen van de foto naar voren komt.

Vurenhout met white-wash laag: Populaire houtsoort met een net niet 100% dekkende white-wash laag, waardoor de houtstructuur nog subtiel zichtbaar is op de lichtere delen van de foto. Grof en robuust geschaafde planken met nerven en noesten. De planken zijn 95 mm. breed.

Ayoushout: Deze houtsoort heeft geen nerven en noesten. Gladde planken waarbij het hout nog subtiel zichtbaar is. Ayoushout is standaard voorzien van een white-wash laag. De planken zijn 95 mm. breed.

Steigerhout met white-wash laag: Dik geschaafd vurenhout zonder oneffenheden. Dit hout heeft een stoere en robuuste uitstraling, mede dankzij de extra brede planken van 20 cm. De witte kleuren van de foto worden standaard niet geprint, de lichte onderdelen van een foto komen hierdoor sterker naar voren op het hout.

Larikshout: Eén van de zwaardere houtsoorten met een donker uiterlijk en een vurige, vlammende nervenstructuur. Weinig storende noesten. Het hout is overheersend. Afhankelijk van de foto, kan dit de afbeelding versterken, maar het kan ook storend werken. Daarom is het bij deze houtsoort ook mogelijk een white-wash laag aan te brengen, dit verzacht het donkere uiterlijk. De planken zijn 95 mm. breed.

Berkenplex: In tegenstelling tot de bovenstaande houtsoorten, bestaat berkenplex uit één geheel. Geen planken, hierdoor dus ook geen naden en praktisch geen noesten. Dit is de goedkoopste houtsoort.

 


 

 

 

 

 

Op alle offertes, aanbiedingen, tarieven, prijzen, vermeldingen op deze of andere websites en eventuele overige publicaties en mededelingen van Fioto Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.

 

E-mailen
Bellen