Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Workshops en excursies

Hoe leuk is dat? Samen met andere liefhebbers van fotograferen een workshop volgen of met een excursie meegaan? Vaak erg gezellig en je steekt er (als het goed is...) ook nog wat van op! Speciaal voor jou heb ik een workshop en enkele excursies ontwikkeld.

Workshop 'Licht Natuurlijk!'

Ik heb zelf een workshop ontwikkeld voor de basis van de fotografie. Geen standaard les, maar een door mijzelf ontwikkelde 1-daagse workshop waar ik alle informatie en tips heb ingestopt die ik zelf ook graag had willen weten op het moment dat ik begon met fotograferen. Natuurlijk zitten er standaard onderwerpen in zoals uitleg over diafragma, scherptediepte, sluitertijd. Maar ik heb ook veel tips toegevoegd over compositie, regel van derden, werken met 'lagen' in je foto's, standpunten etc. Heb je interesse? Leuk! Kijk dan even hier. Wil je deze workshop liever 1-op-1 doen met meer individuele aandacht voor jou en voor specifiek jouw camera? Dat kan ook. Dan plannen we 2x ca. 3 uur les in. Hier vind je meer informatie.

Fotografie-excursie 'Harlingen!'

Wat een prachtige stad! En wat een mogelijkheden om mooie foto's te maken. Ik heb dan ook Harlingen als eerste plaats gekozen voor een fotografie-excursie. Tijdens de excursie komen we langs verschillende oude gebouwen, fraaie straatjes, de vele gevelstenen, de haven! Interesse? Kijk dan even hier voor meer informatie.

Avondexcursie 'Jûns!'

's Avonds fotograferen in de stad Sneek? Jazeker, de mogelijkheden zijn legio. Een stad ziet er 's avonds natuurlijk heel anders uit dan overdag en heeft een hele eigen sfeer en dynamiek. Een mooie gelegenheid om te oefenen met verschillende instellingen op je camera en dan vooral lange sluitertijd. Wil jij ook leren hoe je het beste kunt fotograferen in donkere omstandigheden? Ga dan met mij mee op excursie en Sneek, hier vind je meer informatie. Voor deze excursie heb je wel een statief nodig.

Fotografie-excursie 'Herfst!'

De naam zegt het al, deze excursie organiseer ik alleen in de herfst. Heerlijk een paar uurtjes door de bossen van Rijs in Gaasterland struinen en samen de prachtige herfstkleuren, bospaadjes, karakteristieke beuken en de vele paddenstoelen fotograferen! Wil je ook leren werken met diafragma in deze mooie omgeving? Klik dan hier voor meer informatie.

Fotografie-excursie 'Hindeloopen!' (in voorbereiding)

Na Harlingen is Hindeloopen de tweede stad die op mijn lijstje staat om naar toe te gaan voor een fotografie-excursie. Een fraai en gezellig stadje met veel historie. Deze excursie ben ik op dit moment aan het uitwerken en voorbereiden. Binnenkort volgt meer informatie via deze site. Als je interesse hebt, kun je me nu alvast een berichtje sturen, dan geef ik je vrijblijvend een seintje zodra de datum voor deze excursie bekend is.

Fotografie-excursie 'Op Maat!'

Zit de workshop of excursie die jij interessant vindt er niet tussen? Het is altijd mogelijk om in onderling overleg een excursie op maat voor jou en/of jouw doelgroep te ontwikkelen. Alleen met mij op pad? Samen met vrienden of familie? Met collega's? Dit wordt dan natuurlijk fotografie-excursie 'Op Maat!' Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.


E-mailen
Bellen