Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Avondexcursie "Jûns!"

’s Avonds fotograferen is erg leuk om te doen en er komen weer andere technieken bij kijken dan overdag… Ook kun je ’s avonds andere effecten in je foto’s creëren dan overdag. Dit geldt overigens ook voor 's ochtends vroeg.


Wil je ook leren dit soort foto’s te maken; ochtend- of avondfotografie met lange sluitertijden? Ga dan met mij mee op deze ontdekkingstocht in Sneek.

Wat heb je nodig:

- Fotocamera met letter S of Tv op de draaiknop van je camera

- Statief  

Een beetje ervaring met fotograferen is gewenst, maar ook als je nog niet zo goed met je camera overweg kunt, zul je veel kunnen leren en proberen. De nadruk ligt op het hebben van een gezellige avond met z'n allen! Als je twijfelt; deze excursie is zeker geschikt voor de degenen die mijn workshop 'Licht Natuurlijk!' hebben gedaan. Omdat je veel gaat fotograferen op plekken waar het behoorlijk donker is, zijn de knoppen op je camera niet altijd goed zichtbaar, daarom is het handig als je weet waar de knoppen en de verschillende functies op je camera zitten… Het instellen van je camera ga je zelf doen. Ik zal uiteraard wel de aanwijzingen en tips geven. De tips en tricks krijg je van mij ook op papier mee naar huis. Dan kun je later nog even rustig alles nalezen en zelf verder oefenen.

Minimaal aantal deelnemers: 3 personen

Opgeven kan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Foto-impressie excursie

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Misschien trekken de foto's die gemaakt zijn tijdens de workshop jou over de streep. Klik hier voor een foto-impressie van de workshops.

Datum: vrijdag 4 november 2022

Mocht je aan deze workshop willen deelnemen, dan kun je je opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier. 

Waar? 

Verzamelen om 19:30 uur bovenaan de trap van de Waterpoort in Sneek.

Kosten: € 35,00 per persoon

Deze kosten zijn inclusief bovengenoemde excursie, informatiemapje en 1 consumptie. Het bedrag kan ter plekke (gepast) worden voldaan of ik stuur een betaalverzoek via WhatsApp. Vervoer Sneek v.v. is op eigen gelegenheid.

 

 


E-mailen
Bellen