Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Fotografie-excursie 'Herfst!'

Met mij mee naar het Rijsterbos voor een fotografie-excursie 'Herfst!' Hoe leuk is dat? We gaan genieten van de natuur, nemen de herfstgeuren en -kleuren in ons op, zoeken paddenstoelen en combineren wandelen met fotograferen. Ervaring is niet vereist. Je fotocamera meenemen is een must (compact-, systeem of spiegelreflexcamera), doe goede schoenen aan en ik zou zeggen; dan ben je er helemaal klaar voor! Ik zal tips en aanwijzingen geven en help je met de instellingen op je fotocamera. Ik ga je alles uitleggen over het instellen en gebruiken van de A-knop op jouw camera: diafragma.


Minimaal aantal deelnemers: 3 personen

Opgeven kan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Foto-impressie excursie

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Misschien trekken de foto's die gemaakt zijn tijdens de excursies jou over de streep. Klik hier voor een foto-impressie van de excursies.

Datums 2021  

Nog niet bekend

Mocht je in 2021 aan deze workshop willen deelnemen, dan kun je je alvast opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier. Ik zal je dan op de hoogte houden, zodra de nieuwe datums bekend zijn. 

Waar?

We spreken om 14:00 uur af bij het hek van de hoofdingang van het Rijsterbos aan de Marderleane / Leise Leane in Rijs, Gaasterland.

Kosten: € 25,00

Deze kosten zijn inclusief bovengenoemde excursie en informatiemapje. Het bedrag kan ter plekke (gepast) worden voldaan. Vervoer Rijs v.v. is op eigen gelegenheid.

Let op:

Deelname op eigen risico.

Deze excursie gaat niet door bij neerslag en/of storm.


E-mailen
Bellen