Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Workshop 'Basis Fotografie voor Ouder en Kind'

Heb jij fotografie altijd al leuk gevonden en merk je dat jouw kind deze hobby ook interessant vindt? Misschien is deze workshop dan iets voor jullie samen! We gaan op pad in het Rasterhoffpark in Sneek (op verzoek is ook een andere locatie mogelijk...). We gaan op zoek naar de Schotse Hooglanders (natuurlijk houden we wel gepaste afstand), wandelen door het mooie park op zoek naar leuke onderwerpen om te fotograferen en ondertussen leg ik jullie enkele instellingen uit op jullie eigen fotocamera. Vooral het scherpstellen en werken met scherptediepte (diafragma) komt aan de beurt. We fotograferen niet alleen de natuur om ons heen, maar ik leg jullie ook iets uit over portretfotografie. Jullie zetten elkaar op de foto en ik maak een mooie foto van jullie samen als herinnering aan deze workshop welke ik bewerk en na afloop digitaal naar jullie toestuur. En hebben jullie maar één fotocamera? Dat is geen probleem! Tijdens deze workshop stel ik kosteloos een extra fotocamera ter beschikking. 

Wat heb je nodig? Het mooiste is een fotocamera met een draaiknop met de letter A (diafragma) erop. Twijfel je of jouw camera geschikt is? Neem dan even contact met mij op. Bij opgave kun je ook opgeven welk merk / type fotocamera je hebt, dan leg ik een paar basisbegrippen op jouw eigen camera uit. De workshop duurt ongeveer twee uren, en natuurlijk krijgen jullie drinken en een welverdiende koek. We bepalen in onderling overleg op welke dag en tijdstip de workshop plaatsvindt. Heb je andere vragen? Laat het me maar weten!

En lijkt het jou nog leuker om deze workshop samen met een andere ouder en kind te doen? In overleg kan dat kan natuurlijk ook!

Want samen fotograferen, hoe leuk is dat?

Foto's

Kosten: € 35,00, dit is de totaalprijs voor jullie samen, inclusief flesje drinken en een koek. Ook inclusief: je krijgt een beknopte uitleg op papier mee naar huis, dan kun je het thuis nog eens rustig nalezen en samen oefenen. Exclusief: Vervoer naar het Rasterhoffpark in Sneek is op eigen gelegenheid.

Bij neerslag/slecht weer kan de workshop niet doorgaan en prikken we in onderling overleg een nieuwe datum.
E-mailen
Bellen