Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Workshops

Samen met andere liefhebbers van fotograferen een workshop volgen? Hartstikke leuk! Vaak erg gezellig en je steekt er (als het goed is...) ook nog wat van op! Speciaal voor jou heb ik een paar workshops ontwikkeld.


Workshop 'Licht Natuurlijk!' in groepen of individueel

Ik heb zelf een workshop ontwikkeld voor de basis van de fotografie. Geen standaard lessen, maar een door mijzelf ontwikkelde workshop, verdeeld over 2 dagdelen van elk 3 uren. Allerlei informatie en tips die ik zelf ook graag had willen weten op het moment dat ik begon met fotograferen heb ik hierin gestopt. Natuurlijk zitten er standaard onderwerpen in zoals uitleg over diafragma, scherptediepte, sluitertijd. Maar ik heb ook veel tips toegevoegd over compositie, regel van derden, werken met 'lagen' in je foto's, standpunten etc. Heb je interesse? Leuk! Kijk dan even hier. Wil je deze workshop liever 1-op-1 doen met meer individuele aandacht voor jou en voor specifiek jouw camera? Dat kan ook. Dan plannen we 2x ca. 3 uur les in. Hier vind je meer informatie.


Workshop 'Basis Fotografie voor Ouder en Kind'

Heb jij fotografie altijd al leuk gevonden en merk je dat jouw kind deze hobby ook interessant vindt? Misschien is deze workshop dan iets voor jullie samen! We gaan op pad in het Rasterhoffpark in Sneek, maar op verzoek is ook een andere locatie mogelijk... En hebben jullie maar één fotocamera? Dat is geen probleem! Tijdens deze workshop stel ik kosteloos een extra fotocamera ter beschikking. Een gezellige tijd samen met je kind en je steekt er ook nog wat van op. Win-win! Klik hier voor meer informatie.

E-mailen
Bellen