Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Gemma Miedema
21-09-21 21:28:48
Wat hebben we dit weekend weer een leuke fotoshoot gehad! Je nam alle tijd voor ons en ging op een hele fijne manier met onze dochter Elin om. Ze vond het geweldig dat ze zelf ook een paar foto's met jouw mooie camera mocht maken!

Tot onze grote verrassing kregen we een paar uren na de shoot al een aantal prachtige foto's toegestuurd en twee dagen later volgde de rest. We zijn zo blij met het resultaat! Zo mooi.. Zo puur..

Nogmaals heel erg bedankt!
Samantha Hettinga
20-09-21 09:12:25
Gisterochtend hebben wij een hele fijne fotoshoot gehad.
Ons gezin bestaat uit 3 jonge kinderen die niet zo lang hun concentratie vast kunnen houden, maar door Fiona haar geduld en professionaliteit, hebben we ontzettende mooie foto's gekregen.
Heel erg bedankt, Fiona! Je hebt ons goed vastgelegd op de spontane momenten. Deze foto's geven goed de karakters weer van onze dochters en de speelsheid geeft een natuurlijk beeld van ons gezin weer.
We bevelen jou van harte aan!
Erik Piek
07-06-21 20:31:21
Licht Natuurlijk
In het verleden me zelf het fotograferen aangeleerd, maar miste de basis van fotografie. Tijd om een workshop bij Fiona te gaan doen.
Alle onderdelen van de workshop werden goed en duidelijk uitgelegd met voorbeelden of afbeeldingen er bij. Zodat je een beeld krijgt waar het over gaat. De workshop word gedaan met eigen camera, met als resultaat dat je je eigen camera beter gaat kennen. En het geleerde direct in praktijk te brengen. Dit word in een ontspannen sfeer gedaan met een vleugje humor.
Ik raad deze workshop voor zowel beginners als gevorderde.
Margriet Margriet IJntema
26-05-21 11:28:40
Privéles "Licht Natuurlijk!" in april 2021:
De lessen heb ik als zeer plezierig en ontspannen ervaren. Geduldig en met enige humor geeft ze duidelijke uitleg over je eigen camera en het opslaan/bewerken van de foto's. Zelfs na de lessen is ze nog bereikbaar voor evt vragen. Echt een aanrader voor de beginnende en gevorderde fotograaf.
fam Bergsma
17-03-21 19:06:15
Fiona heeft foto's gemaakt van onze kinderen van 13 en 15 plus nog twee neefjes van 1,5 en 7 jaar. Lastige leeftijden dus voor foto's. Fiona heeft super mooie foto's gemaakt waar iedereen mooi opstond ondanks dat de jongste zowiezo niet erg mee wilde werken. Ze heeft alles uit de kast gehaald met een mooi resultaat! Beppe is hartstikke blij met de foto van de kleinkinderen. De foto's zijn in december gemaakt dus mijn review is wat laat maar wel gemeend. Nogmaals bedankt Fiona!
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen