Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
Simen & Yvonne Bouwhuis
26-06-22 12:12:21
Trouwdag

Fiona is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek om ons beter te leren kennen en onze wensen op te nemen voorafgaand aan de trouwerij.

Op de dag zelf geeft Fiona duidelijke instructies wat wij heel fijn vonden. Tijdens de ceremonie was Fiona er wel, maar ook weer niet. Er zijn prachtige foto’s gemaakt en wij hebben niet in de gaten gehad dat Fiona bij de ceremonie aanwezig was. Ze is in staat zich goed aan te passen aan het moment.

Al snel na de trouwdag kwamen er en aantal foto's binnen. We waren daar direct heel erg blij mee.

Goede menselijke benadering en service. Fijn in omgang en contact.

Een lieve, vriendelijke vrouw die wij jullie zeker aanraden!
Bedankt Fiona!
Esther Wijnja
07-06-22 20:45:22
Wij hebben een mooie fotoshoot gehad en wat zijn wij blij met het resultaat!
Je was heel geduldig en erg professioneel!

Erg bedankt voor de prachtige foto’s en leuke ochtend!
Anne-Wil van der Werf
04-02-22 17:11:58
Ik heb de 2 privé lessen; Natuurlijk licht, bij Fiona gevolgd. Mijn ouders zagen de leuke advertentie in het Sneeker Nieuwsblad en attendeerden mij erop om eventueel daar de fotografie lessen te volgen.
Dat heb ik dus gedaan en heb er heel veel van opgestoken!

Ik heb duidelijke uitleg gekregen, de nodige theorie die je nodig hebt om er mee in de praktijk te kunnen werken. Ook kreeg je een werkboek waarin dit samengevat stond.
Er kwamen foto's in fotobladen voorbij om na te gaan met wat voor diafragma en sluitertijd het is gemaakt en in de 2e les werd ook de theorie in praktijk gebracht. Dit laatste vond ik erg leuk omdat je dan ziet hoe het echt werkt.

Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen, nu zal ik er zelf mee aan de slag gaan en het blijven oefenen. :)
Gemma Miedema
21-09-21 21:28:48
Wat hebben we dit weekend weer een leuke fotoshoot gehad! Je nam alle tijd voor ons en ging op een hele fijne manier met onze dochter Elin om. Ze vond het geweldig dat ze zelf ook een paar foto's met jouw mooie camera mocht maken!

Tot onze grote verrassing kregen we een paar uren na de shoot al een aantal prachtige foto's toegestuurd en twee dagen later volgde de rest. We zijn zo blij met het resultaat! Zo mooi.. Zo puur..

Nogmaals heel erg bedankt!
Samantha Hettinga
20-09-21 09:12:25
Gisterochtend hebben wij een hele fijne fotoshoot gehad.
Ons gezin bestaat uit 3 jonge kinderen die niet zo lang hun concentratie vast kunnen houden, maar door Fiona haar geduld en professionaliteit, hebben we ontzettende mooie foto's gekregen.
Heel erg bedankt, Fiona! Je hebt ons goed vastgelegd op de spontane momenten. Deze foto's geven goed de karakters weer van onze dochters en de speelsheid geeft een natuurlijk beeld van ons gezin weer.
We bevelen jou van harte aan!
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen