Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Erik Piek
07-06-21 20:31:21
Licht Natuurlijk
In het verleden me zelf het fotograferen aangeleerd, maar miste de basis van fotografie. Tijd om een workshop bij Fiona te gaan doen.
Alle onderdelen van de workshop werden goed en duidelijk uitgelegd met voorbeelden of afbeeldingen er bij. Zodat je een beeld krijgt waar het over gaat. De workshop word gedaan met eigen camera, met als resultaat dat je je eigen camera beter gaat kennen. En het geleerde direct in praktijk te brengen. Dit word in een ontspannen sfeer gedaan met een vleugje humor.
Ik raad deze workshop voor zowel beginners als gevorderde.
Margriet Margriet IJntema
26-05-21 11:28:40
Privéles "Licht Natuurlijk!" in april 2021:
De lessen heb ik als zeer plezierig en ontspannen ervaren. Geduldig en met enige humor geeft ze duidelijke uitleg over je eigen camera en het opslaan/bewerken van de foto's. Zelfs na de lessen is ze nog bereikbaar voor evt vragen. Echt een aanrader voor de beginnende en gevorderde fotograaf.
fam Bergsma
17-03-21 19:06:15
Fiona heeft foto's gemaakt van onze kinderen van 13 en 15 plus nog twee neefjes van 1,5 en 7 jaar. Lastige leeftijden dus voor foto's. Fiona heeft super mooie foto's gemaakt waar iedereen mooi opstond ondanks dat de jongste zowiezo niet erg mee wilde werken. Ze heeft alles uit de kast gehaald met een mooi resultaat! Beppe is hartstikke blij met de foto van de kleinkinderen. De foto's zijn in december gemaakt dus mijn review is wat laat maar wel gemeend. Nogmaals bedankt Fiona!
Gemma Miedema
15-12-20 09:44:58
In november werd onze dochter Elin 1 jaar! Deze bijzondere mijlpaal vonden wij een goede reden voor een fotoshoot. Elin is een eigenwijs meisje en laat zich niet makkelijk regisseren. Gelukkig nam jij er alle tijd voor en heb je er een hele leuke shoot van gemaakt. We kregen de foto's al snel toegestuurd en zijn erg blij met het resultaat!

Complimenten voor de rust, het geduld, de creativiteit en de professionaliteit!
Mariska van Die
17-08-20 20:21:39
Wat heb je prachtige foto's gemaakt van de familie t.b.v. mijn moeder haar 65ste verjaardag!
Mooi dat je op lokatie in Zeegse wilde komen! Prettig hoe het contact verlopen is!
groet Mariska
Tonen: 5  10   20

 

 

E-mailen
Bellen