Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Te keap: jierdeikalinder

Ben je ook zo toe aan een nieuwe verjaardagskalender? Nooit meer een verjaardag vergeten? Met dezelfde pen netjes weer alle verjaardagen noteren? En houdt jij ook zo van de natuur in de omgeving van Scharnegoutum en/of de natuur in Fryslân in het algemeen? 

Komt dat even mooi uit! Ik heb namelijk een Friese verjaardagskalender voor jou ontworpen!

De kalender is gedrukt op premium mat papier en kan goed worden beschreven. De afmetingen zijn 20x30 cm.

De onderlinge verschillen zijn klein; de foto's van uitvoering 1 zijn allemaal in of rondom Scharnegoutum gemaakt, de foto's van de overige uitvoeringen zijn identiek en in Fryslân gemaakt. Het onderscheid tussen uitvoering 2, 3 en 4 betreft de voorzijde en de gebruikte hoofdkleur.

Uitvoering 1 "Skearnegoutum": Jierdeikalinder met blauwe voorkant en maandbladen, met op de voorzijde een foto van natuurgebied "De Flearen", alle foto's zijn in of rondom Scharnegoutum gemaakt (nog 3 exemplaren beschikbaar)

 

Uitvoering 2 "Fryslân": Jierdeikalinder met bruin/groene voorkant en maandbladen met op de voorzijde een foto van koeien, alle natuurfoto's zijn in Fryslân gemaakt (nog 2 exemplaren beschikbaar)


Uitvoering 3 "Fryslân": Jierdeikalinder met blauwe voorkant en maandbladen met op de voorzijde een foto van koeien en vaag de Friese vlag op de gehele achtergrond, alle natuurfoto's zijn in Fryslân gemaakt (nog 3 exemplaren beschikbaar)


Uitvoering 4 "Fryslân": Jierdeikalinder met blauwe voorkant en maandbladen met op de voorzijde een foto van natuurgebied "De Flearen", alle foto's zijn in Fryslân gemaakt (nog 6 exemplaren beschikbaar)


Verkooppunten: 

Bolsward: Boek- en kantoorboekhandel Het Boekhuis, Appelmarkt 6

Scharnegoutum: Fioto Fotografie, Trekskûte 3

Sneek: Boekhandel Van der Velde, Kruizebroederstraat 36


Prijs: € 15,00 excl. eventuele verzendkosten.

E-mailen
Bellen