Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

De Valk Roofvogels - Lunteren

Lees snel verder, ik denk namelijk dat ik voor velen een leuk uitje kan aanbieden…
Want wie heeft niet de wens om eens (roof)vogels voor de lens te krijgen! In samenwerking met De Valk Roofvogels in Lunteren heb ik deze mooie excursie voorbereid. Er is een hut aanwezig, maar de foto’s zullen in principe buiten gemaakt worden, de vogels zijn aan mensen gewend.

Wij fotograferen bij een vijver waar veel vogels op zoek gaan naar een visje. Vogels die voor de lens kunnen verschijnen zijn bijvoorbeeld de zeearend, oehoe, Himalaya gier, buizerd, kerkuil, bijeneter enz. Alle vogels vliegen in vrije vlucht en ze zijn in vlucht, jagend en vissend te fotograferen. Maar wat ook niet onbelangrijk is, ook als portret kunnen we de diverse vogels vastleggen. De Valk Roofvogels gebruikt bomen, boomstronken en andere natuurlijke objecten waarop de vogels landen en gefotografeerd kunnen worden. Een camera met een lens met een lens 70 – 200 mm. is geschikt voor deze excursie. Twijfel je of jouw camera en/of lens geschikt is, vraag het me dan maar even.

Bekijk hier de foto's van de voorgaande excursies.

Voor het fotograferen van de vogels als portret, heb je niet veel ervaring nodig. Om vogels in vlucht te kunnen fotograferen dien je wel een geoefende fotograaf te zijn. Maar alles is te leren! Daarom is het ook mogelijk om geheel beslagen ten ijs te komen en vóóraf de instellingen van je camera samen met mij door te nemen en te oefenen. Geef het merk en type van je camera aan mij door, dan bekijk ik de mogelijkheden van jouw toestel. Samen oefenen en alle instellingen doornemen? Kom dan naar Scharnegoutum en voor slechts € 75,00 leer ik jou in ca. twee uren de tips & tricks!

En mocht je nu niet de beschikking hebben over de juiste gear? Ik heb tijdens elke excursie één Panasonic systeemcamera met 200-600 mm. lens voor jou te huur voor € 25,00. Ik zorg voor de camera, lens, voldoende opgeladen batterijen en jij neemt jouw eigen SD-kaartje (leeg en geformatteerd) mee.

 
De Valk Roofvogels! - Lunteren

Datum 2024: nieuwe datum nog niet bekend
Vertrektijd: nog niet bekend
Dagdeel: drie uren fotograferen in de ochtend of in de middag
Kosten: € 129,00
Inclusief: vervoer met chauffeuse (moi!) in comfortabele auto (vanaf Scharnegoutum naar Lunteren, je kunt op de route instappen, ik rijd niet om), drie uur vogels fotograferen in vlucht en portret, koffie en/of thee met wat lekkers

Voorwaarden:

Als je je opgeeft voor een excursie kan het handig zijn om een tijdelijke appgroep aan te maken om de details met elkaar af te stemmen. Als je geen toestemming geeft om je telefoonnummer te delen in een groep, dan kun je dit aangeven.

Als je belangstelling hebt voor deze excursie, dan kun je hiervoor onderstaand opgaveformulier invullen. Ik informeer je dan vrijblijvend over de volgende excursiedatum. Je mag me natuurlijk ook bellen, appen of een mailtje sturen. Heb je aanvullende vragen, neem dan ook even contact op.

De genoemde excursie gaat niet door indien De Valk Lunteren de excursie annuleert, bij slecht weer en/of regen, indien ik ziek ben of bij andere onvoorziene omstandigheden.

Na opgave is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot drie weken voor de geplande excursiedatum. Daarna vindt geen restitutie plaats. Er mag wel iemand anders in jouw plaats mee.

 

E-mailen
Bellen