Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

De Valk Roofvogels - Lunteren

Regen, regen, regen! De dagen zijn donker en onze winter lijkt wel herfst, maar zoals mijn vader vroeger altijd zei na 21 december: ‘We gaan de goede kant weer op!’ Tijd om uit te kijken naar een nieuwe fotografie-excursie en ik denk dat ik voor velen een leuk uitje kan aanbieden…
Want wie heeft niet de wens om echte (roof)vogels voor de lens te krijgen! In samenwerking met De Valk Roofvogels in Lunteren heb ik deze mooie excursie voorbereid. Er is een hut aanwezig, maar de foto’s zullen in principe buiten gemaakt worden, de vogels zijn aan mensen gewend.

Wij fotograferen bij een vijver waar veel vogels op zoek gaan naar een visje. O.a. de zeearend, oehoe, Himalaya gier, buizerd, kerkuil enz. vliegen ons om de oren. Alle vogels vliegen in vrije vlucht en zonder riempjes om hun poten. Ze zijn in vlucht, jagend en vissend te fotograferen. Maar wat ook niet onbelangrijk is, ook als portret kunnen we de diverse vogels vastleggen. De Valk Roofvogels gebruikt bomen, boomstronken en andere natuurlijke objecten waarop de vogels landen en gefotografeerd kunnen worden. Een camera met een lens met een lens 70 – 300 of 400 mm. is geschikt voor deze excursie. Twijfel je of jouw camera en/of lens geschikt is, vraag het me dan maar even.

De Valk Roofvogels! - Lunteren
Datum : zondag 26 maart 2023
Vertrektijd : 11:45 uur *)
Dagdeel : vanaf 14:00 tot ca. 17:00 uur fotograferen
Kosten : € 85,00
Inclusief : vervoer met chauffeuse (moi!) in comfortabele auto, drie uur vogels fotograferen (in vlucht en portret), koffie en/of thee met wat lekkers
Uiterlijke opgave : opgeven is niet meer mogelijk


LET OP: er is plek voor max. 3 deelnemers, dus wees er snel bij! Update 23.02.2023: VOL!

Opmerkingen:
*) Bij de vertrek- en thuiskomsttijden ben ik uitgegaan van Scharnegoutum, deze tijden kunnen dus individueel afwijken bij een andere op- en uitstapplaats.

Als je je opgeeft voor een excursie kan het handig zijn om een tijdelijke appgroep aan te maken om de details met elkaar af te stemmen. Als je geen toestemming geeft om je telefoonnummer te delen in een groep, dan kun je dit aangeven.

Als je belangstelling hebt voor deze excursie, dan kun je hiervoor het contactformulier op mijn website gebruiken, je mag me natuurlijk ook bellen, appen of een mailtje sturen. Heb je aanvullende vragen, neem dan ook even contact op.

De genoemde excursie gaat niet door bij slecht weer en/of regen of indien ik ziek ben.


Na opgave kun je niet meer kosteloos annuleren. Er mag wel iemand anders in jouw plaats mee.

 

E-mailen
Bellen