Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Ga jij ook met mij mee naar Harlingen?

Elke keer als ik door Harlingen wandel, ontdek ik wel iets nieuws. En als ik denk dat ik alle straatjes en huizen wel heb gezien, kom ik toch weer op nieuwe plekken terecht. Harlingen heeft een rijke historie en veel panden zijn al honderden jaren oud. Ik ben me gaan verdiepen in de achtergronden van de diverse oude panden en ben verder op zoek gegaan naar bijzondere plekken in deze mooie stad aan de Waddenzee. Zo kwam ik op het idee voor een fotografie-excursie met de toepasselijke naam: "Harlingen!"


Lijkt het jou leuk om deze historische stad door het oog van jouw fotocamera te ontdekken? Ga dan met mij mee op excursie. Je gaat een mini-ontdekkingsreis maken van 13:30 tot ca. 15:30 uur in één van de mooiste steden aan de Waddenzee met haar geheel eigen geschiedenis. Je loopt langs de diverse pakhuizen, fraaie muurschilderingen, eeuwenoude gevelstenen en je bezoekt de Nieuwe Willemshaven. Je zult verrassende details ontdekken en kleurrijke straatjes. Ondertussen vertel ik kort iets over de geschiedenis van Harlingen en we gaan vooral veel fotograferen. De nadruk zal komen te liggen op de A-stand op jouw fotocamera. Hiermee kun je het diafragma bepalen en met het diafragma kun je de scherptediepte regelen. Maar dat vertel ik je allemaal tijdens deze excursie...

Ervaring met fotograferen is niet nodig, het is een laagdrempelige excursie waar je ook zonder dat je goed met je camera overweg kunt, toch veel kunt leren en proberen. En de nadruk ligt op het hebben van een gezellige middag met elkaar! Het instellen van je camera zul je zelf gaan doen, ik zal uiteraard wel de aanwijzingen en tips geven. En natuurlijk neem ik wat lekkers voor je mee voor onderweg!

Minimaal aantal deelnemers: 3 personen

Opgeven kan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Foto-impressie excursie

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Misschien trekken de foto's die gemaakt zijn tijdens de excursies jou over de streep. Klik hier voor een foto-impressie van de excursies.

Datum: nog niet bekend

Houd deze site in de gaten of volg mij op Facebook, hierop maak ik nieuwe datums bekend.

Mocht je aan deze workshop willen deelnemen, dan kun je je alvast opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier. Ik zal je dan vrijblijvend op de hoogte houden, zodra de nieuwe datums bekend zijn. 

Waar? 

Verzamelen om 13:30 uur bovenaan de trap van Monument De Stenen Man aan de Westerzeedijk te Harlingen (overdag gratis parkeren)

Kosten: € 55,00 per persoon

Deze kosten zijn inclusief bovengenoemde excursie, rugtasje met drinken en diverse versnaperingen. Dit bedrag kan ter plekke (gepast) worden voldaan. Vervoer Harlingen v.v. is op eigen gelegenheid (meerijden mogelijk in onderling overleg).

 

E-mailen
Bellen